Вийшов трейлер кінофільму "Носоріг" режисера Олега Сенцова, який знімали у Кривому Розі. Відео

КУЛЬТУРА
08.09.21 - 9:23

У мережі з'явився міжнародний трейлер кінофільму "Носоріг" режисера Олега Сенцова. Стрічку знімали у Кривому Розі, Києві та Львові, криворіжці теж брали участь у зйомках цієї кримінальної драми.

Як ми писали, фільм Сенцова відібрали в другу за престижністю програму Венеції-2021 "Горизонти", тож трейлер вийшов англійською мовою.

 

Підготовку до зйомок цієї стрічки Олег Сенцов почав ще у 2013 році, але перервав через події на майдані. Потім було затриманням режисера в Криму і його ув'язнення в РФ. Після звільнення у 2019-му, Сенцов повернувся до цього фільму. Причому він виділяв його з усіх своїх задумів: "Наразі мене хвилює "Носоріг". У мене п'ять готових сценаріїв, але цей найбільш старий і найголовніший для мене. За ці роки я до нього не охолов і нічого не змінив у ньому".

 

У головній ролі знявся непрофесійний актор Сергій Філімонов, колишній футбольний фанат і професійний борець, учасник АТО в складі добробату "Азов". 

За сюжетом "Носорога", колишній бандит згадує історію свого життя з 1983 по 2003 роки. Його правила - бути безжальним і не відступати. Бійки, розбірки, убивства, тортури перетворюють спортсмена на кримінального авторитета на прізвисько Носоріг. Але зліт обернувся падінням: він втрачає сім'ю. Тільки зустріч із однією людиною, можливо, дає йому шанс на "перезавантаження" долі.

 

Бюджет фільму становить 25 млн грн. У кінотеатрах України фільм покажуть у 2022 році.

 

Нагадаємо, у Кривому Розі тривали зйомки художніх фільмів "Донбас" Сергія Лозниці, "Червоний" Зази Буадзе, короткометражки "Анна" Декеля Беренсона  і "Носоріг" Олега Сенцова.

 

Трейлер - нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: