"Я б міг сказати, що в промисловому Кривому Розі зайде "Андеграунд", але тут теж мріють і закохуються", - Сергій Танчинець

КУЛЬТУРА
09.09.21 - 10:45

Учора у вечірньому криворізькому небі яскраво "запалали зорі", які потужно рок-н-рольно запалив популярний український гурт "Без обмежень". 

Музиканти привезли нам тур "Краще", який став своєрідним завершенням попереднього туру "Мільярди", перерваного карантином та забороною масових заходів.

П'ятірка музикантів розпалила криворізьку публіку вогнем власних гарячих сердець, виконуючи улюблені треки на всяк смак - і ніжно-ліричні композиції, і потужні патріотичні, і веселі танцювальні.

Прозвучали "Без неї ніяк", "Зорі запалали", "Листопад", "Хочеш", "Не мовчи", "Хто я", "Весна", "Тону", "Героям". Після основної програми гурт охоче вийшов на біс, виконавши ще дві композиції.

 

Голос гурту Сергій Танчинець багато жартував і щиро спілкувався з глядачами. Розігрівали публіку віртуозні гітарні запили Андрія Радька, Ігоря Рибара та Олександра Адаменка, який виявився нашим земляком із Покрова (Орджонікідзе). Концерт минув у драйвовій атмосфері рок-н-ролу, якісного звуку й відеоряду, повного взаєморозуміння з залом.

 

Наші журналісти поспілкувались із лідером гурту Сергієм Танчинцем:

 

"Ми добре стартонули у 2019 році, вирушили в тур, відпрацювали 60 концертів, але раптом 10 березня оголосили карантин і все пішло шкереберть. Ми зрозуміли, що тур "Мільярди" не вдається завершити. Ми так і не доїхали до багатьох міст, де нас чекали, а в тих містах, де вже бували раніше, встигли за нами скучити. Тому Євген Тихонов запропонував об'єднати ці два тури і виконати для фанів наші кращі пісні. Зокрема, це дало нам можливість зіграти трек "Андеграунд", який ми давно не виконували, але дуже його любимо", - розповів Танчинець.

 

На запитання, чи наше місто асоціюється у музикантів з якоюсь певною піснею, фронтмен відповів:

"Я не можу виокремити чимось ваше місто, бо всі українські міста класні, люди зазвичай ходять одні і ті ж, з однаковим настроєм. Кривий Ріг - це промисловий регіон, я міг би сказати, що тут по-особливому звучить "Андеграунд", але ж тут теж закохуються, люблять і мріють. Тому якусь окрему пісню не виділяємо".

 

У нашому новому альбомі теж будуть різні речі, - каже музикант. - Ми тому й назвали себе "Без обмежень", бо довго не могли зорієнтуватися, який стилістичний напрямок обрати: грати рок-музику чи щось інше. Тож вирішили грати трошки того, трошки того, і не обмежувати себе у виборі музичного матеріалу. Нам пишеться різна музика за сенсом, звучанням, течіями, і така ситуація кочує з альбому в альбом. Пісні різні, але в цілому у нас вже сформувався власний стиль, і мій вокал, мабуть, все це обрамлює. У нас є і романтична "Поклянись, поцілуй, обійми", і "Героям" - такий потужний бойовичок, і "Літо, камон" - цілком танцювальний трек. Зайшов він чи ні, ми зовсім не паримося. Мені здається, кожна людина в наших альбомах знайде пісні, які їй більше сподобаються чи менше". 

 

- Де найтепліше приймають? Та, звісно ж, у Кривому Розі, - усміхається на наше запитання Сергій. Але озвучувати плани береться з обережністю: 

 

"Ми мали б завершити тур ще торік 24 серпня на НСК Олімпійський, потім це мало статись цього року, планували три стадіонні шоу, але все перенесли через карантин, тому останньої точки у турі нема. Поступово закінчимо там, де на нас чекають вже 2 роки, потім підемо в студію, допилимо новий альбом, відпочинемо. Вірю, що з кінця жовтня вирушимо в черговий новий тур, який точно закінчиться на НСК Олімпійський. У межах нового туру плануємо дати 100 концертів". 

 

Після концерту у Кривому Розі, "Без обмежень" вирушили в далеку дорогу, на Донеччину - виступати на Дні міста Авдіївки, де їх уже з нетерпінням чекають наші бійці.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: