"Я – безпека твоя". Нацгвардія України записала відеопривітання з Днем Незалежності

СВЯТО
19.08.20 - 11:42

Українській незалежності за кілька днів – 29 років. 24 серпня 1991 року стало для нас визначним історичним моментом - результатом багатовікової боротьби українців, які відстоювали право жити на своїй землі, у вільній і незалежній державі, де гідність кожного - у шані.

Національна гвардії Україна записала відеопривітання для всіх українців з прийдешнім святом.

 

"Сьомий рік ми відстоюємо Незалежність і єдність держави ціною життя, здоров’я і водночас великою силою прагнень і вмінь, щоденним гартуванням витривалості і сили духу, - йдеться у відеоролику. - Підрозділи Національної гвардії одними з перших стали на захист територіальної цілісності, давши відсіч проросійським збройним формуванням на сході країни. Наші військовослужбовці здобули досвід бойових дій, виконували відповідальні й складні завдання у межах АТО і ООС. 

 

Але ми маємо і втрати, які не забути. 229 гвардійців загинули під час виконання завдань у районах проведення АТО/ООС, 912 – отримали поранення.

 

Національна гвардія України продовжує нести службу у всіх регіонах держави (окрім тимчасово окупованих територій) з охорони громадського порядку, захисту життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, охорони важливих державних об’єктів та конвоювання підсудних. Виконує завдання за умов мирного, воєнного станів та під час надзвичайних ситуацій.

 

У наших руках – доля української державності, європейське майбутнє наших дітей. Зі святом кожного свідомого громаданина нашої держави! З Днем Незалежності, Україно!"

 

Відео - нижче.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: