"Я працюю на цвинтарі". Актор із Кривого Рогу Максим Донець знімається у чорній комедії

ЕКСКЛЮЗИВНО
02.05.19 - 15:09

Молодий і перспективний актор із Кривого Рогу Максим Донець знімається у новому фільмі - чорній комедії "Я працюю на цвинтарі".

Як нам стало відомо, стрічку знімають за однойменною книгою Павла "Паштета" Белянського, за підтримки Українського культурного фонду.

 

Ця книга відразу після виходу з друку стала культовою. На неї очікували чимало людей, які читали записи Паштета в соцмережах. 

 

Белянський – бізнесмен, він дійсно працює на цвинтарі і має власну фірму з виготовлення пам’ятників. Усі історії, описані в книзі, - оповіді з його власного життя, які лягли в основу сценарію. 

 

Наразі вже завершені зйомки тизеру до фільму. Далі його подадуть на отримання ґранту на продакшн цього року. Поява тизера викликала жвавий інтерес публіки і очікування на велике кіно.

 

Режисер фільму - Олексій Тараненко. Автор сценарію - Павло Белянський. 

 

У головній ролі знявся київський актор Віталій Салій. А компанію криворізькому актору Максиму Донцю знову склав Олександр Піскунов - актор із Нікополя.

 

Криворізький глядач пам'ятає цей юнацький дует за фільмом "Крути 1918", на прем'єру якого обидва актори приїздили до Кривого Рогу.

 

В кінотеатрі "Олімп" вони особисто представили землякам фільм про трагічну сторінку нашої історії. 

 

В історичній стрічці хлопці зіграли головних героїв - юнкерів, які протистояли потужній частині Червоної Армії під керівництвом генерала Муравйова, якого віртуозно зіграв той же Віталій Салій.

 

Тож акторський склад нового фільму буде добре знайомий допитливому й уважному криворізькому глядачу.

 

Максим Донець народився 24 серпня 1994 року у Кривому Розі. З дитинства був творчо обдарованим - у дитсадку грав у виставах, у шкільні роки писав вірші, тексти пісень, музику та грав у групі, з якою виступав на місцевих майданчиках.

У 2010 році вступив до Криворізького економічного інституту. Після 2-го курсу вирішив переїхати до Києва, тому навчання закінчував на заочному відділенні.

У Києві Максим навчався на курсах акторської майстерності в продюсерському центрі Eurasia Vision Art та Театрі-школі «Образ». А у 2013 році вступив до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, який закінчив у 2017 році.

Служив артистом студії театру ім. Лесі Українки. Знявся у кількох художніх стрічках.

 

Тизер до фільму "Я працюю на цвинтарі" дивіться нижче.

 

Нагадаємо, телеканал 1+1 покаже історичну драму "Крути 1918" 8 травня о 22.00.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: