«Я тобі сказав: зброю прибери». Президент оприлюднив повне відео розмови з добровольцем

ОФІЦІЙНО
28.10.19 - 11:11

Як відомо, Президент України Володимир Зеленський на два дні їздив у Золоте Луганської області, щоб поспілкуватися з військовими та місцевими мешканцями. Учора на своїй сторінці у фейсбук він оприлюднив повне відео.

Крім кадрів зустрічі з українськими військовими і звичайними людьми, у ролику є розширена версія розмови Глави держави з добровольцями, частина якої 26 жовтня потрапила в мережу.

 

Володимир Зеленський завітав до будинку, де проживають ветерани, які виступають проти розведення військ у Золотому. За інформацією Президента, місцеві мешканці загалом підтримують розведення військ. Добровольці ж почали його переконувати у протилежному.

 

Добровольцеві Денису Зеленський сказав, що знає про зброю, яку вони зберігають у будинку, і попросив вивезти її із Золотого. У відповідь чоловік нагадав президенту про акції «Ні капітуляції», які прокотились країною.

 

«Я прийшов тобі сказати, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш жодні ультиматуми озвучувати», – заявив Зеленський. Доброволець зазначив, що президентові повинні були передати лист про протести.

 

«Я прочитаю. Послухай, я – Президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я ж не лох якийсь. Я тобі прийшов і сказав: зброю прибери. А ти мене не переводь на акції", – відповів президент. Ветеран сказав Главі держави, що «вони його почули».

 

Уривок цієї розмови викликав бурхливу реакцію суспільства, тож Глава держави виклав повну відеоверсію.

 

Фото та відео зі сторінки Володимира Зеленського.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: