Як харків'яни покарали сусіда, який постійно справляв нужду в під'їзді?

СОЦІУМ
20.09.21 - 13:54

У харківській багатоповерхівці невідомий занадився постійно справляти нужду на стіни й сходинки під'їзду. Мешканці будинку довго потерпали від цього неподобства і смороду, аж поки не встановили камери відеоспостереження. 

На відео місцеві мешканці побачили свого ж сусіда - молодого чоловіка, який при всякій нагоді (приміром, винести сміття) прилаштовувався справити свою фізіологічну потребу на побілені стіни.  

 

З якою метою молодик так завзято "окропляв" власний під'їзд, з'ясовувати не стали - місцеві чоловіки просто змусили хулігана ретельно вимити "місце злочину".

 

Відео "злочину й покарання" розмістили в соцмережі як приклад ефективного методу боротьби з вандалами.

 

На жаль, випадки вандалізму та безпричинного хуліганства є і нашими, криворізькими, реаліями. Варвари нищать дитячі майданчики, перевертають сміттєві урни, ламають огорожі та трощать зупинкові павільйони. Особливо винахідливими й активними є "художники-аматори", які паплюжать безглуздими написами пам'ятники, трамвайні вагони, зупинки. 

 

Як ми нещодавно писали, любителька графіті розмалювала підземний перехід на площі Визволення. Її "шедеври" на стінах підземки мусили відмивати комунальники.

 

 

Скрини - з соцмереж.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: