Як комфортно переукласти договір з Кривбасводоканалом мешканцям приватного сектору?

КОРИСНО
12.03.20 - 9:17

Як ми повідомляли, уже за півтора місяця криворіжці, які користуються холодною водою, будуть переведені на нові договірні відносини з Кривбасводоканалом. До 1 травня цього року абоненти водоканалу мають переукласти договори.

Щоб цей процес був комфортним для всіх, підприємство розробило проєкт Публічного договору і для власників приватних будинків. 

 

Щоб мінімізувати фізичні зусилля жителів приватного сектору, Кривбасводоканал представив проєкт ще одного Публічного договору - для індивідуального споживача в будівлі, приміщення якого є самостійними об'єктами нерухомого майна.

 

Ознайомитися з текстом можна на офіційному сайті водоканалу.

 

Зауваження та пропозиції щодо даного проєкту, оформлені відповідно до ЗУ «Про звернення громадян», можна надсилати до 2 квітня на електронну пошту kvk.zvernennya@gmail.com

 

Нагадаємо, Закон «Про житлово-комунальні послуги» зобов'язує абонентів вибрати одну з п'яти моделей договорів з виконавцем комунальної послуги.

 

Для багатоквартирного сектору водоканал представив проєкт Публічного договору - форма співпраці, коли будь-який споживач може ознайомитися з умовами договору, і факт отримання послуги буде підтвердженням про укладення договору.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: