Як криворіжцям вклеїти фото в паспорт під час карантину?

АКТУАЛЬНО
12.01.21 - 10:02

У період дії карантину документи для вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку можливо подати незалежно від місця реєстрації, звернувшись до найближчого територіального підрозділу міграційної служби або Центру надання адміністративних послуг, - роз’яснили у центрі «Віза».

Для отримання послуги необхідно надати:

 

- паспорт громадянина України зразка 1994 року (книжечку);

 

- дві фотокартки розміром 3,5*4,5 см із зображенням, яке відповідає досягнутому особою віку.

 

 

Послуга надається безкоштовно, протягом 5-ти робочих днів.

 

Вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України здійснюється не пізніше ніж за 30 календарних днів після досягнення особою відповідного віку. 

 

Якщо протягом зазначеного часу людина не звернулась, то її паспорт вважають недійсним, він підлягає обміну на паспорт громадянина України у вигляді  ID-картки. 

 

У період карантину строк звернення за отриманням адміністративних та інших послуг зупиняється з дня оголошення карантину. Від дня припинення карантину термін продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. Тобто через несвоєчасне вклеювання фотокартки до паспорта при досягненні 25-, 45-річного віку у період карантину жодні адміністративні заходи впливу не застосовуються.

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

 

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), e-mail: viza@kr.gov.ua, сайт: http://viza.kr.gov.ua/

 

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: