Як не стати жертвами шахраїв і не залишитися без житла у Кривому Розі

ВАЖЛИВО
16.01.19 - 10:59

Літнім мешканцям Кривого Рогу пояснили, як не стати жертвами шахраїв і зберегти своє житло.

Отримати інформацію про те, хто є власником нерухомості, можна не виходячи з дому, через Інтернет, а саме через Кабінет електронних сервісів на сайті Міністерства юстиції України.

 

Для тих, хто ще не встиг опанувати сучасні електронні технології, існує можливість отримати інформаційну довідку в паперовому вигляді, звернувшись в управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради, Центру адміністративних послуг «Віза» або його територіальних підрозділів.

Для цього достатньо мати при собі паспорт, довідку про присвоєння реєстраційного номера платника податків та квитанцію про сплату адміністративного збору, встановленого на законодавчому рівні. Процедура займає не більше 10 хвилин.

 

Для тих криворіжців, які не можуть самостійно дістатися до реєстраційного офісу, виїжджає  спеціальна бригада. Отримати послуги на дому можуть пільгові категорії громадян, а саме: особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники бойових дій, учасники війни, Герої України та Герої Соціалістичної Праці, особи з інвалідністю I, II групи, діти з інвалідністю, громадяни, які досягли 80-річного віку та особи, тимчасово втратили можливість самостійного пересування.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»