Як підібрати годинник TAG Heuer

РЕКЛАМА
24.09.21 - 12:39

Швейцарський бренд TAG Heuer не перше століття радує своїх шанувальників новими моделями, в яких ідеально поєднуються стиль, дизайн, функціональність. Бренд створює професійні хронометри для дайвінгу, гольфу, автогонок. Однак, разом з тим, бренд розробляє класичні моделі, втілюючи в кожному виробі інноваційні техніки і сучасні методики.

 

часы тех хар копии

 

Природно, оригінал TAG Heuer коштує надто дорого. Їх можуть купити тільки дуже заможні люди. Прекрасним рішенням є БУ. Годинники тех хар стилісти Імідж рекомендують тим, хто цінує оптимальне співвідношення ціни і якості.

 

Професійні рекомендації вибору

Модельний ряд TAG Heuer вражає своєю різноманітністю. Однак, щоб не розгубитися серед цього різноманіття професіонали рекомендують звертати увагу на:

  • Матеріал. Так як TAG Heuer є спортивним брендом, то для виробництва корпусу, як правило, використовується нержавіюча сталь. Сплав відрізняється прекрасними характеристиками - висока міцність, велика витривалість, виняткова надійність.
  • Розмір і форму корпусу. На жаль, а може на щастя, бренд не експериментує з формою корпусу, створюючи годинникові механізми тільки з круглим або з квадратним корпусом. Багато моделей створені саме ідеально круглими, на яких розташовані маленькі вушка для сталевого браслета або шкіряного ремінця. Але, в інноваційній серії Aquaracer деякі моделі вже відступають від правил: круглий корпус начебто має межі, перетворюючись в оригінальний багатокутник.
  • Особливості внутрішнього наповнення. Годинники TAG Heuer можна придбати з трьома видами конструкції: кварцеві, механічні та інноваційні вироби з процесором. Старовинна класика - це традиційні механічні вироби, які відрізняються точністю. Кварцові механізми не такі престижні, але вони більш практичні у використанні.
  • Функціональність. Так як TAG Heuer - це вироби, спортивного спрямування, то їх функціонал вражає. Залежно від характеристик моделі можна умовно розділити на аксесуари для професійних гонщиків з великим спектром використання, дайверські і повсякденні без спеціалізації. Якщо немає необхідності мати в своєму арсеналі вироби професійного призначення, то ідеальним рішенням стануть аксесуари для щоденного носіння.

часы тех хаер

Якісні ТЕХ Хар відмінно підходять для стильного чоловіка і чарівних пані. Стилісти imidge рекомендують придивитися до цих виробів цінителям якості. Кожна модель неповторна по своєму і стане відмінним доповненням образу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: