Як шоумен Анатолій Анатоліч вилікувався від коронавірусу за 10 годин?

ПОДІЯ
29.10.20 - 15:37

Наш земляк, телеведучий Анатолій Анатоліч збирався поїхати з родиною у відпустку. Для цього шоумену потрібно було здати тести на коронавірус. Перший показав позитивний результат, решта – негативний. Помилка у тесті мало не зірвала відомому криворіжцю відпочинок.

Шоумен вже майже тиждень відпочиває у єгипетському Шарм-ель-Шейху, але мало хто знає, що за два дні до вильоту відпустка Анатоліча опинилася під загрозою зриву.

 

Для в’їзду до Єгипту родині телеведучого потрібно було зробити ПЛР-тести на коронавірус. Тож 21 жовтня, за 72 години до вильоту, сам Анатолій Анатоліч, його дружина Юла та доньки Аліса й Лоліта зробили тести в одній із київських клінік.

 

Наступного дня вони отримали результати: всі негативні, крім тесту Анатолія Анатоліча. Телеведучий одразу повідомив про це команду програми «Ранок з Україною», адже під час ефірів багато працівників контактували з ним.

 

Медійник не мав жодних симптомів і вирішив перевіритись ще раз – здав два тести у різних клініках, після чого одразу самоізолювався в окремій кімнаті вдома, не контактуючи з сім’єю.

 

Але 23 жовтня телеведучий отримав результати тестів – обидва показали, що він не хворий на Covid-19. Між позитивними і першим негативним результатом минуло лише 10 годин.

 

«У підсумку, я втратив майже 9 тисяч гривень на тести, аби полетіти в Єгипет – це майже половина вартості путівки! Якби я здав перший тест пізніше, за добу до вильоту, то просто нікуди б не полетів, бо вже не встиг би здати інші тести й отримати результат», - обурюється Анатолій Анатоліч.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: