Як швидко сплатити комунальні послуги через Інтернет?

РЕКЛАМА
24.12.21 - 10:10

Можливістю оплати через Інтернет цікавляться ті, хто не хоче витрачати свій час на походи в касу і стояти там у черзі. А ще цінує зручність. Ми крокуємо в ногу з часом і оплати в Інтернеті - вже не рідкість, а сервісів, через які можна все оплатити, велика кількість.

Головна умова - це мати платіжну картку Visa або MasterСard будь-якого банку України, смартфон або комп'ютер з доступом в Інтернет. 

 

Способи оплати комунальних послуг через Інтернет 

За останні пару років з'явилося багато майданчиків, через які оплата комунальних послуг у Києві може здійснюватися онлайн. Також сплатити комунальні рахунки через Інтернет можна на сайтах деяких комунальних підприємств. Правда далеко не всі мають подібну функцією. Але газові служби та більшість постачальників поступово розробляють власні сервіси. Для більш зручної і швидкої оплати створили універсальні платіжні сервіси, наприклад Easypay.ua. В одному місці ви оплачуєте все, що вам треба (крім комунальних, можна ще купити квитки, поповнити мобільний). 

 

Отже, існує кілька способів оплати комунальних послуг: 

  • Можна заходити на сайт комунальної організації (в якій є така послуга) і оплачувати рахунки. 

  • Можна скористатися інтернет-банкінгом вашого банку (картою якого користуєтеся), якщо така опція, як оплата комунальних, передбачена вашим банком. 

  • Можна обрати сервіс-провайдера, що надає послуги з оплати рахунків комунальних підприємств. 

 

Як швидко сплатити рахунок на комунальні послуги у Києві? 

Оплатити комунальні платежі в Києві можна за допомогою сайту постачальника послуг КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" КМДА (ГІОЦ). Потрібно просто зареєструватися в системі. Крім широкого переліку сервісів, сайт дозволяє заплатити за дитячий садок, штрафи. Для оплати можна скористатися карткою киянина. Оплатити рахунки за електроенергію, опалення та гарячу воду зручно на сайті "Київенерго". Ви отримуєте детальну інформацію про нарахування, статистику і всі необхідні відповіді на ваші запитання. 

 

Механізм оплати комунальних платежів через Інтернет простий:  

  • візьміть потрібні показання лічильників  

  • квитанції від комунальних підприємств  

  • діючу карту будь-якого банку з грошима на рахунку або доступним кредитним лімітом 

 

Далі варто визначитися з сервіс-провайдером або вибрати ресурс, яким ви плануєте скористатися. Рекомендуємо платити кожен раз в Easypay.ua, так як система запам'ятовує всі реквізити платежів і показання, в подальшому спрощуючи оплату. Тобто ви один раз вносите всі дані, а після будете просто додавати необхідну актуальну інформацію.  

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: