Як вам не соромно? Пенсії мало? Двоє "вуличних суддів" розірвали бабусин пакет з благодійною допомогою. Відео

ПРИГОДА
11.10.19 - 11:08

9 жовтня в Інгулецькому районі сталася пригода – невідомі підійшли до пенсіонерки та інспектували вміст і походження благодійної допомоги. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук нардеп Дмитро Шпенов. Процес "допиту" молодики знімали на відео і виклали у мережу. 

Претензії до літньої жінки висловлювали у грубій формі. Дорікали тим, що користується допомогою Благодійного фонду Дмитра Шпенова замість пошуку додаткового заробітку, нехай і на схилі років: "Вам не соромно? Пенсії не вистачає? Працювати не пробували?".

 

Бабуся намагалися пояснити своє становище. Але марно. На прохання свого поплічника, другий чолов’яга почав викидати з пакету пенсіонерки продукти, розривати пакунки з макаронами, крупами, жбурнув пляшку з олією, довівши стареньку до сліз.

 

«Покидьки! Саме це слово найбільше пасує щодо цих тварин. Дуже прошу, допоможіть знайти», – обурюється депутат.

 

Допис набрав велику кількість коментарів від криворіжців.

 

«Нагодувати б їх зібраними із землі макаронами. У недоумка не вистачило мозку навіть зрозуміти, що вибори минули. Тварини, ні одна зараза не допоможе пенсіонерам, і гріха не бояться – макарони на землю висипав, підробляти бабусі пропонує, бандити, а слабо сказати все особисто Шпенову? Пішли б, та допомогли тормозком бабусі або принесли додому їй продукти. Як таких земля носить? Чому інгульчани миряться з таким блюзнірством», – пишуть обурені містяни.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: