Як заощадити на оренді віртуального сервера?

РЕКЛАМА
06.07.22 - 13:06

Значна частина даних, що застосовуються великими компаніями та інтернет-магазинами, розміщуються на серверах хостинг-провайдерів. Швидкий та захищений vps сервер безкоштовно дозволить забезпечити необхідний ступінь функціональності, а також можливість застосування різних методик адміністрування та розробки. Сучасний та дешевий vps Україна дозволить здійснювати підтримку сучасних технологій, які мають змогу впроваджувати різні плагіни та керувати складними сайтами, не знаючи при цьому основ програмування. Основний недолік у необхідності високої продуктивності серверів. Для вирішення проблеми знадобиться оренда vps/vds, яка зменшить навантаження на сайт або ваш блог.

Навіщо потрібний віртуальний сервер?

 

Щоб забезпечити високу функціональність, продуктивність та позбутися постійних перевантажень, використовують віртуальний сервер та українські vps. Основна особливість VPS сервер у тому, що він забезпечує необхідну продуктивність із можливим встановленням одразу кількох віртуальних машин на одному сервері. На vps сервері можуть зберігатися поштові скриньки, важливі особисті дані та коди фінансових операцій.

 

Дешева оренда віртуального сервера Україна дозволить створити окремий кабінет для кожного користувача, що обирається з урахуванням необхідних завдань. У роботі звичайного хостингу та віртуального сервера є багато відмінностей. Зокрема, оренда віртуального сервера Росія не може працювати без адміністрування ОС та налаштування спеціального програмного забезпечення, додатків. Крім того, на більшість російських сайтів накладені санкції, тому вони можуть не відкриватися. Однак послуги спеціального налаштування найчастіше надає провайдер. Але якщо клієнт хоче, він може виконувати роботу самостійно.

 

Чи варто платити великі гроші за оренду віртуального сервера?

 

На даний момент існує кілька компаній, що пропонують купити VDS, або орендувати сервер. Проте вартість оренди віртуального сервера може суттєво відрізнятися.

 

  • Fornex. Це Європейська компанія, яка відома на ринку понад 15 років. Сервери розташовані у країнах Європи та України.
  • Inpserver. Компанія пропонує орендувати серверне обладнання, яке належить Німеччині.
  • AdminVPS. Працює на обладнання країн Німеччини, Білорусії та Нідерландів.

 

Основний недолік у високій вартості оренди сервера. Для інтернет-магазинів, які мають невеликий дохід, оренда таких хостингів обійдеться вкрай дорогою та економічно невигідною. Оптимальним варіантом є звернення до компанії «Дельтахост», яка пропонує vps Україна безкоштовно. Це вигідні рішення, як для малого, так і середнього бізнесу.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: