Як завершилась гра за вихід у фінал БК "Кривбас" та які плани баскетболістів?

СПОРТ
13.05.21 - 17:22

Баскетбольний клуб "Кривбас" завершив півфінальне протистояння з БК "Рівне". 

Регламент Вищої ліги передбачав дуель до трьох перемог. Обидва матчі у Рівному завершилися звитягою господарів. Тож аби залишатися у грі, криворіжці мали будь-що перемагати суперника у своїх стінах. За підтримки домашніх трибун у вівторок "Кривбас" скоротив відставання у серії та націлювався на ще одну перемогу. Тож у середу на паркеті спорткомплексу було гаряче. 

 

 

Ціна помилки була аж надто високою, тож тривалий час суперники не бажали поступатися у жодному моменті. "Кривбас" зміг піти у невеликий відрив, проте рівняни поступово вирівнювали рахунок на табло. 

 

 

Вирішальною стала остання чверть. Баскетболісти Рівного не лише вирівняли гру, а й створили бажаний гандикап. Криворіжці намагалися наздогнати суперника, проте фінальна сирена зафіксувала перемогу гостей – 57-65.

 

«Швидше за все, не вистачило тих емоцій, які у нас були вчора. Ми вчора віддали дуже багато. Сьогодні намагались до кінця стримувати все всередині, весь вогонь, три чверті ми боролися, ми намагалися. Третю і четверту ми вже перегоріли, це, звичайно, не виправдання нашої гри, але це грає теж велику роль. І не вистачило все ж таки командної взаємодії, це найголовніше. Плюс десь поспішили, десь відчули, що сильніше, краще, і ось ці 10 очок зіграли з нами злий жарт», - прокоментував Владислав Фролов, гравець БК "Кривбас".

 

«Звичайно, прикро. Але це спорт. Ми звикли до цього з дитинства. Не можна постійно перемагати. Це хороша підніжка для нас, щоб встати, боротися і йти далі. Не все втрачено. Будемо боротися за третє місце. Це в будь-якому випадку краще, ніж не потрапити в четвірку і не відчути ось цієї гри. Це величезний досвід. Я перший раз грав в серії до трьох перемог», - поділився враженнями Євген Сєргєйчик, гравець БК "Кривбас".

 

 

Тепер на "Кривбас" очікує серія ігор за третє-четверте місця. Суперниками нашої команди стануть баскетболісти з Луцька або Одеси. 

 

«Ми не зупиняємося. У нас ще битва буде за бронзові медалі. Чекаємо всіх на баскетболі, приходьте, вболівайте. Ми будемо зі шкіри геть лізти, аби третє місце завоювати», -запевнив прихильників головний тренер БК "Кривбас" Сергій Корабльов.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: