Які вулиці, дороги й тротуари відремонтують у Кривому Розі в 2020 році?

АКТУАЛЬНО
22.01.20 - 11:22

У Кривому Розі у 2020 році продовжуватимуть поточні ремонти центральних, внутрішньоквартальних доріг, прибудинкових територій та облаштування тротуарів, - повідомляють у відділі преси та внутрішньої інформації.

Міським бюджетом-2020 передбачено витратити 320 млн грн на поточний ремонт вулиць та доріг.

 

«У 2020 році плануємо охопити якомога більше дорожних об’єктів. Крім поточного ремонту асфальтового покриття, плануємо ремонт дренажних мереж та дощової каналізації, відновлення решіток зливової каналізації та кришок люків оглядових колодязів. Нанесемо дорожну розмітку холодним пластиком та фарбою. На центральних дорогах міста продовжимо ремонт асфальтового покриття за допомогою машини для ямкового ремонту - ремонтера»,- запевнив заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

На 2020 рік запланований поточний ремонт асфальтного покриття об’єктів у всіх районах міста:

 

Тернівський район: внутрішньоквартальні дороги житлового масиву «9-й квартал» (вул.Смірнова, Бірюзова, Гастелло); низку доріг у секторі приватної забудови житломасивів «Терни» та «Божедарівка»; тротуарів на Даманському.

Покровський район: внутрішньоквартальні дороги на мкр. 5-й Зарічний та вул.Електрозаводська; центральні дороги приватного сектору; ділянки тротуарів на вул.Ватутіна, вул. М. Світальського та вул. Січеславська.

Саксаганський район: внутрішньоквартальні дороги вулиць Співдружності, Покровська, П. Глазового та проспекту 200-річчя Кривого Рогу; дороги сектору приватної забудови; тротуар на вулиці Володимира Великого.

Довгинцівський район: прибудинкові території багатоповерхових будинків на вулицях Соборності, П. Дорошенка, Героїв АТО, пр. Гагаріна, низка центральних доріг та приватного сектору, тротуарні частини вул. П. Дорошенка, Л. Бородича, Дніпровське шосе та пр. Гагаріна.

Металургійний район: прибудинкові території багатоповерхових будинків на пр. Миру, вул. Медичній, Вокзальній, Криворіжсталі; внутрішньоквартальні дороги між проспектами Металургів та Гагаріна, вулицями Єсеніна та Героїв АТО, а також В. Гурова – Ветеранів праці, С. Тільги – Соборності та С. Тільги – В. Гурова; дороги приватного сектору; тротуарні частини проспектів Металургів та Гагаріна, вулиць Героїв АТО, В. Бизова та Костенка.

Центрально-Міський район: прибудинкові території багатоповерхових будинків на вул. Свято-Миколаївській; дороги с. Авангард; приватний сектор; тротуарні частини вулиць Свято-Миколаївської, О. Поля та Староярмаркової.

 

Інгулецький район: внутрішньоквартальні дороги на вулицях Сонячній, Гірників, П. Мирного, Г. Романової та ін.; центральні дороги приватного сектору; тротуарні частини вулиць П. Мирного, Подлєпи, Салтиківської, Гірників та Недєліна.

 

«Місто ремонтує не лише проїзну частину шляхів, а й внутрішньоквартальні, прибудинкові та дороги приватного сектору, облаштовує тротуарну частину. Тротуари мають бути зі з'їздами для маломобільних верств населення, з тактильною плиткою для людей з проблемами зору», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: