Якою має бути новорічна ялинка у цьому сезоні?

РЕКЛАМА
29.11.21 - 12:48

Жодна родина в Україні не уявляє новорічних та різдвяних свят без ялинки. Моменту, коли красуня засяє кульками та вогниками, з нетерпінням чекають діти. Та й дорослі теж, не будемо лукавити!

Щороку купувати натуральну ялину чи сосну – це дорого, та й не вписується у тренд дбайливого ставлення до природи. Всі, кому боляче дивитися на купи ялинкового непотребу, який накопичується на смітниках після свят, вже придбали чи збираються придбати штучну ялинку.

 

Саме час купити ялину, адже святкові дні не за горами, а на сайті AUCHAN – знижки на різноманітні штучні ялини https://auchan.ua/ua/elki-obychnye/.

 

Як обрати святкове дерево 

Ціна на українському ринку становить від 500 гривень до понад 10 тисяч гривень, залежно від розміру та якості виробу.

  1. Штучна ялинка не повинна мати жодного підозрілого та неприємного запаху пластику чи інших матеріалів. 

  2. Погладьте ялинку проти напряму росту голок. Вони не мають випадати, а при зворотному зусиллі – стануть на місце.

  3.  На гілках штучної ялини не повинно бути видно дроту. 

  4. Прочитайте опис товару – ялинка, яку ви встановите у квартирі чи будинку, має бути вогнетривкою.

  5. Варто також звернути увагу на підставку – краще вибирати металеву, а не пластмасову.

  6. Не радимо економити на якості ялинки. Адже така покупка – не одноразова, ялинкою ви користуватиметеся мінімум кілька років. Штучні дерева гарної якості радуватимуть на свята до 15 років. Тому, вирішивши придбати такий атрибут свята, обирайте для себе та родини найкраще, що є в магазині.

 

Прикрашаємо ялинку – мода на новорічний декор 2022

 

Ви здивуєтеся, та у новорічному декорі, як і у будь-якій сфері дизайну, є модні тенденції й тренди. У 2022 році до своїх прав вступає Чорний Водяний Тигр.

 

Цьогоріч наймодніші кольори, у яких варто прикрасити головний атрибут новорічного святкування – сріблястий, золотистий, кольори металів, природні відтінки – коричневий, зелений, жовтий. У моді лаконічність. За класичною для України традицією, прийнято вішати на ялинку прикраси різноманітного кольору та форми. Це просто пояснюється: прикрашали тим, що було в домі, доповнюючи декор створеними власноруч елементами.

Стильно виглядають ялинки, оздоблені в одному кольорі. Забудьте цього року про кострубатість. Візьміть кульки одного кольору, додайте стрічки, штучні квіти, ліхтарики одного відтінку. І ваша ялинка справить шалений фурор серед родичів, друзів та знайомих.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: