Якщо змінився постачальник газу, кому передавати показання лічильника?

РЕКЛАМА
01.07.22 - 10:56

АТ «Криворіжгаз» нагадує про необхідність передачі даних лічильника газу з 1 по 5 число щомісяця. Незалежно від того, хто є вашим постачальником газу, показання лічильника необхідно, як і раніше, передавати газорозподільній компанії АТ «Криворіжгаз». 

Отримані від вас показання лічильника Криворіжгаз вносить на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ постачальники. Саме тут ваш постачальник газу отримує інформацію про кількість спожитого вами енергоресурсу. 

 

На основі цієї інформації постачальники здійснюють нарахування і формують рахунки за газ. Ці рахунки, ціну газу та іншу інформацію постачальника ви знайдете на сервісах вашого постачальника.

Якщо ж ви не передасте показання лічильника газу або зробите це не вчасно -  нарахування будуть здійснені, виходячи із середньомісячного вашого споживання у відповідний період попереднього року.

 

Для зручності клієнтів АТ «Криворіжгаз», що працює під брендом Регіональної газової компанії, пропонує декілька варіантів дистанційної передачі показань лічильників. Ви можете використати один із запропонованих способів:

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua https://account.104.ua/ua/login  

2. Оновлений мобільний додаток 104.ua:

- для Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rgc.client

- для iPhone https://apps.apple.com/ua/app/104-mobile-light/id1449596182

3. Чат-бот «7104ua» у Viber https://chats.viber.com/7104ua

4. Чат-бот «7104ua» у Telegram https://t.me/ua7104_bot  

5. SMS на короткий номер 7104

 

Також передати показання можна через термінали самообслуговування у будь-якому з чотирьох 104.ua клієнтських просторів нашого міста.

Для більш зручної передачі даних є можливість додати фото з показаннями лічильника. Зробити це можна в оновленому мобільному додатку 104.ua та чат-ботах 7104ua у Viber та Telegram.

Споживачів, які тимчасово залишили своє житло і, відповідно, не користуються газом, просять за можливості продублювати попередньо передані показання. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: