YASNO зробив для мешканців ОСББ перехід на «нічний» тариф ще більш вигідним

КОМУНАЛКА
02.11.21 - 12:20

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO допомагає мешканцям ОСББ і ЖБК зменшувати витрати на електроенергію завдяки переходу на «нічний» тариф. За наявності двозонного лічильника, мешканці квартир зможуть удвічі менше сплачувати за кіловат-години, спожиті з 23:00 до 07:00. 

Такий лічильник можна замовити у складі енергоефективного набору від YASNO разом з послугою заміни «під ключ». При замовлені 10 і більше наборів на один багатоповерховий будинок, постачальник надає знижку -10% від вартості. Навіть, якщо у будинку ОСББ не створений, мешканці можуть об’єднатися та замовити набори разом за однією адресою, щоб отримати знижку.

 

Досягти максимальної економії на сплаті рахунків за світло можна завдяки комплексному підходу до енергоефективності. Саме тому, фахівці YASNO сформували все необхідне в енергоефективний набір. До його складу входять: двозонний лічильник, з яким споживачі сплачують удвічі менше за використану з 23:00 до 07:00 електроенергію за «нічним» тарифом, енергоощадні LED-лампи, які споживають до 10 разів менше електроенергії за лампи розжарювання, розумна розетка з можливістю програмування часу вмикання/вимикання енергоємних приладів.

 

Отримати консультацію з енергозбереження та замовити енергоефективний набір від YASNO можна і дистанційно: в інтернет-магазині постачальника, за телефонами контакт-центру (056/067/050) 770-11-55 або в найближчому енергоофісі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: