Є ідеї? Приносьте! Прийом проектів на участь у Громадському бюджеті подовжили на два тижні

КОНКУРС
14.08.19 - 15:33

У Кривому Розі триває прийом проектів на конкурс «Громадський бюджет – 2020». Через великий попит на реалізацію ідей, термін прийому заявок, який спливав 15 серпня, подовжили ще на два тижні.

Шансів зробити наше місто кращим стає дедалі більше. Попит на участь у конкурсі "Громадський бюджет - 2020" зростає.

 

Містяни, як і в минулі роки, активно пропонують створення зелених зон відпочинку, дитячих та спортивних майданчиків, подають ідеї з вирішення питань благоустрою дворів, житломасивів, парків та скверів.

 

У цьому ж переліку - модернізація міської інфраструктури, організація культурно-просвітницьких заходів, соціальних акцій.

 

"Цього року "Громадський бюджет" розділили на 3 ключові категорії - освітні, муніципальні та молодіжні проекти. Приємно, що активною є кожна з цих категорій", - відзначає Андрій Полтавець, заступник міського голови. 

 

Міським управлінням економіки вже зареєстровано 60 проектів від громади. Більшість учасників дебютують у конкурсі, і кожен має надію на втілення своїх мрій.

 

Представники громадської організації "Асоціація сімей загиблих учасників АТО" прийшли на конкурс із проектом облаштування нового офісу та створення в ньому музею пам'яті. 

 

"Ми вирішили у нашому офісі проводити тематичні заходи, зустрічі, показувати нашу велику родину. Я сподіваюся, у теплому, затишному офісі ми всі разом станемо єдиної сім'єю", - прагне Тетяна Сімоник, представниця ГО "Асоціація сімей загиблих учасників АТО".

 

Фонд цьогорічного конкурсу значно більший у порівнянні з попередніми. На фінансування проектів з міського бюджету спрямують 26 мільйонів гривень. Проекти подають як у паперовому, так і в електронному вигляді.

 

Перемагають такі, що набрали найбільше голосів містян.

 

"Ми зробили все для того, щоб голосування було максимально об'єктивним, є можливість голосувати у мережі Інтернет, також є паперове голосування. Маємо надію, що якомога більше мешканців долучаться цього року до голосування", - запрошує Андрій Полтавець.

 

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: