Є. Удод: під керівництвом О. Вілкула у Кривому Розі сформовані запаси борошна для забезпечення міста хлібом

ВАЖЛИВО
13.04.22 - 9:16

На декілька місяців наперед сформовані запаси борошна з урахуванням всіх вимог щодо зберігання продукції.

Кривий Ріг живе за вимогами воєнного часу. Задіяні всі ресурси як для поточних потреб, так і на перспективу. Місто готується до будь-яких сценаріїв розвитку подій, враховуючи досвід сусідніх громад. Під керівництвом начальника Військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула з перших днів російського вторгнення у місті створюють потужний стратегічний запас продуктів. Сформувати і забезпечити зберігання, зокрема, великих обсягів борошна – це і робота багатьох задіяних в процесі людей і особливі технології зберігання.

 

«На війні можливі багато різних сценаріїв, і місто до будь-якого з них має бути готовим на 100%. Доручення, яке дав Олександр Вілкул начальник військової адміністрації міста, звучить дуже просто – Кривий Ріг завжди має бути з хлібом. Для цього сформовані запаси борошна з урахуванням усіх вимог щодо зберігання: і санітарні норми, і вологість, і температурний режим. Сформований запас на кілька місяців», - сказав перший заступник міського голови Євген Удод.

 

На виконання поставленого завдання працюють відповідні підприємства в цілодобовому режимі.

 

«Наше підприємство в цей складний час не зменшило свого виробничого потенціалу, а навіть навпаки. Завдяки фінансуванню від Військової адміністрації міста ми продовжуємо виконувати свою соціальну функцію - постачання основного продукту. Це пшеничне борошно, що певним чином є стратегічним», - розповів керівник підприємства.

 

За процесом зберігання борошна слідкує персонал виробничо-технологічної лабораторії. Контроль здійснюється цілодобово. Робота ведеться у співпраці з фермерами Криворізького району і всієї Дніпропетровщини.

 

Євген Удод подякував всім, хто задіяний в такій важливій для міста роботі:

 

«Це і фермери, які постачають зерно, і ті бригади, які працюють цілодобово на комбінаті хлібопродуктів, всі ті, хто задіяний загалом у ланцюжку з постачання та складування борошна. Їм усім величезні слова подяки. Як то кажуть, будемо з хлібом – будемо з перемогою».

 


«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: