«Єдине вікно» – на старті, згодом – по цехах. Коментар «АрселорМіттал Кривий Ріг» про видачу перепусток

КОМЕНТАР
04.04.20 - 12:05

Як ми писали, сьогодні вранці під будівлею «АрселорМіттал Кривий Ріг» зібралися більше трьох тисяч співробітників в очікуванні спецперепусток для проїзду в громадському транспорті.

На підприємстві надали офіційний коментар:

 

«Адміністрація «АрселорМіттал Кривий Ріг» отримала спецперепустки встановленого зразка ввечері в п’ятницю, 3 квітня. Відповідно до загальних правил, видачу спецперепусток повинні здійснювати індивідуально в руки кожному. Передача документа третім особам заборонена. Підприємство опинилося в обставинах, коли за два вихідних дні, до 6 квітня, необхідно передати працівникам 21 тисячу спецперепусток.

 

З огляду на обмежений час, було прийнято рішення видавати перепустки централізовано в службі «Єдиного вікна» підприємства 4 і 5 квітня з 8:00 до 19:00. Для цього в суботу на роботу вийшли 25 фахівців «Єдиного вікна», в приміщення якого було забезпечено дезінфекцію та дотримання всіх правил в умовах карантину. Для оптимізації процедури співробітникам запропонували приходити за своєю спецперепусткою в залежності від часу закінчення та початку виробничих змін».

 

На «АрселорМіттал» кажуть, видачу спецперепусток розпочали сьогодні вже о 7:40. За 40 хвилин усі присутні їх отримали. Подальшу видачу бланків організували по цехах, щоб уникнути скупчення персоналу.

 

На підприємстві зазначили, що співробітники «АрселорМіттал Кривий Ріг» і дочірніх підприємств можуть отримати спецперепустки відсьогодні з 12:00 у своїх керівників.

 

Наразі площа перед будівлею Університету «АрселорМіттал» залишається порожньою, всі працівники розійшлися.

 

Нагадаємо, відповідно до Постанови Кабінету міністрів України, з 6 квітня пересування містом на громадському транспорті можливе лише за наявності спецперепустки, яку видає роботодавець.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: