Євробачення. Гурт із Кривого Рогу "Brunettes Shoot Blondes" завтра виступить у півфіналі національного відбору

КУЛЬТУРА
08.02.19 - 13:18

Завтра, 9 лютого, відбудеться перший півфінал Національного відбору на Євробачення. Голосування глядачів та суддів за учасників проходитиме паралельно.

Серед 8 учасників півфіналу виступлять і наші земляки - гурт із Кривого Рогу "Brunettes Shoot Blondes" із композицією «Houston».

Як ми повідомляли, для запису цього треку інді гурт Brunettes Shoot Blondes створив арт-об’єкт - гібридний рояль, в який вбудовані 20 музичних інструментів. У новому відео на пісню Houston наживо прозвучить цілий оркестр всередині одного корпуса.

Музикантам прийшла в голову ідея створити справжній аналоговий апарат, який би міг грати на різних інструментах за допомогою натискань білих і чорних клавіш.

У такий спосіб при натисканні клавіш грає вбудована маримба, бубон, цимбали і навіть кастаньєти. Існують також спеціальні механічні пристрої, що дозволяють відтворювати звуки віолончелі, скрипки та органу.

 

Загалом у першому півфіналі відбору візьмуть участь:
 

The Hypnotunez – «Hey»

LETAY – «Мила моя»

VERA KEKELIA – «WOW!»

ЦеШо – «Hate»

YUKO – «GALYNA GULIALA»

Brunettes Shoot Blondes – «Houston»

BAHROMA – «Назавжди-Навсегда»

MARUV – «BANG!»

 

Другий півфінал національного відбору-2019 відбудеться 16 лютого. А фінал, де визначиться представник від України на Євробаченні, пройде 23 лютого.

 

Підтримайте земляків!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: