Ю. Вілкул: Робимо все, щоб криворіжці могли гарно жити, працювати й відпочивати. У Чистий четвер працівники комунальних підприємств та управителі вийшли на прибирання рідного міста

БЛАГОУСТРІЙ
21.04.22 - 17:28

21 квітня у Кривому Розі пройшов передвеликодній Чистий четвер, участь у якому взяли працівники комунальних підприємств, колективи райвиконкомів, промислових підприємств, управителі. На прибирання парків, доріг, дитячих та спортивних майданчиків, зон відпочинку залучили 9 одиниць спецтехніки, що не задіяна для потреб військових. Зокрема, криворіжці навели порядок біля першого в Україні пам'ятника воїнам АТО, відкритого в місті Юрієм Вілкулом в 2016 році.

В.о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду з весняного благоустрою у північній частині міста - на житловому масиві Північного ГЗК, в парку «Північний».

 

«Ми живемо в умовах війни і нам з вами доводиться адаптуватися до нинішніх реалій. Дякуємо нашим військовим за те, що у нашому місті ми маємо можливість жити та працювати! А тому одразу після зими зайнялися наведенням порядку у нашому спільному домі – Кривому Розі. За доброю традицією, напередодні світлого свята Великодня, провели День Довкілля, а сьогодні - у Чистий Четвер 1150 криворіжців вийшли на прибирання вулиць, доріг, парків, місць відпочинку та прибудинкових територій. У місті освітлення працює, дороги прибираються, сміття вивозиться. Робимо все для того, щоб жителі, з урахуванням воєнного стану, могли нормально жити, працювати та відпочивати», – сказав Юрій Вілкул.

 

 

В цілому, роботи з озеленення у Кривому Розі тривають з початку року: проведена обрізка дерев - 7 890 одиниць, омолоджено 254 дерева, виконано видалення 525 дерев, висаджено 40 000 тюльпанів. Заплановано до кінця року у міських зонах відпочинку - парки «Північний», «Ювілейний», «ім. Федора Мершавцева», «ім. Богдана Хмельницького», сквер «Юнацький», вул. Володимира Великого, Купріна, Нікопольське шосе, Чумацький шлях, мкр. Гірницький, пр. Поштовий та інших об’єктах висадити берези, липи, ясені, клени та інші породи дерев в кількості - 670 шт., хвойних дерев - 50 шт., хвойних та листяних чагарників у кількості 1 250 шт., однорічних квітів 4 882 м2.

Крім того, триває підготовка кладовищ до поминальних днів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: