Ю. Вілкул: У Кривому Розі своєчасно виплачують пенсії та соціальну допомогу містянам

ВАЖЛИВО
31.03.22 - 11:16

У Кривому Розі забезпечено вчасну виплату всіх видів соціальних та грошових допомог, які передбачені міською Програмою соцзахисту і немає жодної заборгованості з пенсійних виплат.

В.о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну робочу нараду з працівниками Пенсійного Фонду України, які забезпечують стабільну роботу державного органу у Кривому Розі.

 

«У період воєнного стану, у місті соціальний захист криворіжців - на особливому контролі. Ми робимо все, щоб наші мешканці почувалися соціально захищеними. Ми не зупинили й не скоротили жодну з видів матеріальної допомоги, пільг і компенсацій для містян, які передбачені міською Програмою соцзахисту. Наразі, у місті злагоджено працюють усі соціальні служби. Співробітники Пенсійного фонду теж роблять все, щоб навіть у складних умовах воєнного стану жителі вчасно отримали свої пенсійні виплати. Дякую за вашу працю, за вчасні нарахування та виплати пенсій»,- зазначив Юрій Вілкул.

 

У воєнний час Кривий Ріг підтримує своїх мешканців, передбачено 50 різних видів матеріальної допомоги, пільг і компенсацій для містян. Тільки у березні, в межах Програми соцзахисту, понад 2,5 тисячі криворіжців отримали допомогу з міського бюджету. На це спрямовано 13,7 млн грн.

 

 

«На сьогодні, ми не маємо жодної заборгованості. Виплата пенсій за березень проведена своєчасно. Фінансування пенсій березня відбувалось раніше, ніж передбачено графіками виплат пенсій, як по банківських установах, так і поштових відділеннях. Проблемних питань щодо пенсій не виникало. Хочу зазначити, що виплатні відомості на квітень 2022 року вже сформовані та передані до банківських установ та поштових відділень. Всі питання будуть вирішені вчасно та всі мешканці нашого міста отримають належну інформацію», - зазначила начальниця відділу обслуговування громадян (сервісний центр) №12 управління обслуговування громадян ГУПФУ в Дніпропетровській області Лариса Сітанська.

 

Наразі мешканці міста обслуговуються без прив’язки до місця проживання, як безпосередньо у приміщеннях Фонду , так і дистанційно: за телефонами «гарячих ліній» або через вебпортал Пенсійного фонду.

 

Надаємо номери телефонів “гарячих ліній”:
 

- Довгинцівський район  (068) 769 64 71

- Інгулецький район (098) 569 47 16

- Металургійний район (068) 891 88 80

- Покровський район (067) 626 24 52

- Тернівський район (067) 626 24 53

- Саксаганський район (067) 501 85 97

- Центрально-Міський район (067) 501 82 93.

 

Обслуговування громадян в сервісних центрах Пенсійного фонду проводиться з 8.00 до 17.00.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: