Ю. Вілкул: Військовою адміністрацією у Кривому Розі створений стратегічний запас продуктів та медикаментів

ВАЖЛИВО
03.05.22 - 9:32

З турботою про дітей. У Кривому Розі налагоджений не лише чіткий механізм допомоги військовослужбовцям, але й відпрацьована комплексна система роботи з організації вантажів допомоги для мешканців міста. Цей напрямок об’єднав підприємців, громадські організації, у тому числі, спортивні федерації

До міста надійшов черговий вантаж допомоги, зібраний та доставлений Криворізькою міською федерацією рукопашного бою, Почесним президентом якої є Юрій Вілкул. Необхідні речі, засоби гігієни, антисептики передали маленьким пацієнтам однієї із дитячих лікарень.

 

Юрій Вілкул сказав: «На сьогодні, у нашому місті створений стратегічний запас продуктів та медикаментів. Я також вдячний за співпрацю міжнародним фондам, волонтерським організаціям, підприємствам, за підтримки яких місто вже отримало десятки тонн різнопланової допомоги. З перших днів війни активно долучилися до цієї роботи наші спортивні федерації. Зокрема, Федерація рукопашного бою. З притаманними нашим спортсменам витримкою, силою духу, хлопці та дівчата привезли до міста гуманітарний вантаж. Засоби гігієни, ліки, харчування, які ми сьогодні передаємо діткам у четверту лікарню, дуже важливі для них. Підкреслю, що у нас в місті всі лікарні, амбулаторії працюють та надають медичну допомогу мешканцям. Створений стратегічний запас медикаментів. У нас прекрасні і мужні люди, ми об’єдналися задля перемоги і кожен на своєму місці тримає фронт оборони!»

 

.Євгенія Волошина, представниця Криворізької міської федерації рукопашного бою сказала: «Під патронатом Юрія Вілкула ми не в перше привозимо допомогу для мешканців міста. Вже доставляли вантаж в одну із амбулаторій для діточок віком від 0 до 3 років. Цього разу привезли допомогу для дитячої лікарні, це – дитяче харчування, суміші для немовлят, засоби гігієни, тощо. Ми й надалі допомагатимемо переселенцям, багатодітним родинам, а також сім’ям, які виховують дітей з обмеженими можливостями. Маємо підтримати тих, хто зараз найбільше потребує нашої уваги та підтримки!»

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: