Юрій Вілкул: Криворіжці, які постраждали від рук кривавого різника, отримають матеріальну допомогу

ВАЖЛИВО
16.11.20 - 9:43

За дорученням міського голови Юрія Вілкула, сім’ї загиблих і постраждалих від нападу різника отримають матеріальну допомогу з міського бюджету. Сім’ям загиблих буде виділено по 20 тис грн, постраждалим - по 10 тис грн. 

«Ми глибоко співчуваємо рідним і близьким загиблих та постраждалих від рук різника. Тяжко повірити, що таке сталося в нашому місті. Це страшно і неприпустимо. Впевнений, що злочинець отримає справедливе і тяжке покарання. А ми, зі свого боку, не залишимо без підтримки родини постраждалих», -  підкреслив Юрій Вілкул.

 

Наразі, зібрані всі необхідні для цього документи і питання матеріальної допомоги винесуть на засідання міськвиконкому, яке відбудеться 18 листопада.

 

Нагадаємо, 7 листопада стало трагічним днем у житті нашого міста. Неадекватний 29-річний молодик із ножем нападав на перехожих. Він убив двох чоловіків та поранив ще 8 людей, серед яких і 8-річна дитина. Випадок у Металургійному районі сколихнув усе місто. У зв’язку з трагічними подіями, мер оголосив 9 листопада днем жалоби.

 

Зараз триває розслідування у справі різника. Він перебуває під вартою у СІЗО. Призначена психіатрична експертиза. 

 

Як ми писали, батьки молодика - у потрясінні від того, що він міг таке накоїти.

 

Як ми повідомляли, криворожанка, яка втратила одночасно сина й чоловіка, тяжко переживає своє горе.

 

 

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: