Юрій Вілкул: Завдяки конкурсу «Громадський бюджет», працюємо у взаємодії з криворіжцями

БЛАГОУСТРІЙ
04.11.20 - 10:44

У Кривому Розі продовжують реалізацію проєктів - переможців впровадженого мером конкурсу «Громадський бюджет». Всього реалізовано понад 250 проєктів у різних районах, а в парку "Саксаганський" втілили в життя проєкт «Парк мрії».   

Торік коштом міського бюджету всі куточки парку яскраво освітили - встановили 92 нові електроопори з сучасними LED-світильниками, реконструювали фонтан.

 

Реалізуючи проєкту конкурсу «Громадський бюджет», облаштували літню естраду та майданчик під відкритим небом, розрахований на 240 глядацьких місць. Тепер у парку Саксаганському облаштований концертний куточок, 2 входи арочного типу з підсвіткою та встановлений навіс над сценою.

 

«Ми завжди підтримаємо та допоможемо ініціативним та активним криворіжцям, які хочуть змін у нашому місті. Завдяки таким небайдужим містянам, парк «Саксаганський» поповнюється новими комфортними зонами відпочинку. Ще більше колективів художньої самодіяльності, художників, артистів зможуть подарувати глядачам святковий настрій, а криворіжці та гості міста будуть чудово проводити культурне дозвілля», - сказав, спілкуючись з переможцями конкурсу, мер Юрій Вілкул.

 

«У нашому парку завжди багато дітей на роликах та велосипедах, молоді сім’ї з дитячими візочками, спортсмени на алеях, дорослі люди з книжкою в руках. Таке розмаїття творчого та культурного життя  потребувало вдосконалення. Ми назвали наш проєкт «Парк мрії». А встановлені арки з підсвічуванням стануть яскравою візитівкою для району», - сказала Вікторія Ничипорук, авторка проєкту.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: