Ю.Вілкул: У Кривому Розі для безпеки виборців всі дільниці будуть забезпечені засобами захисту та деззасобами

ВАЖЛИВО
16.10.20 - 11:16

За дорученням міського голови Юрія Вілкула, 15 жовтня відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, - повідомляє управління преси та внутрішньої політики міськвиконкому. 

Серед важливих питань - організація на дільницях безпечних умов для  волевиявлення  криворіжців  та роботи самих комісій.   

 

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. У Кривому Розі працює 294 дільниці. Місто подбало про їх забезпечення усім необхідним для організації належної роботи в умовах карантину: і членів дільничних виборчих комісій, і громадян, які прийдуть на вибори. Закуплені всі необхідні засоби індивідуального захисту, деззасоби, канцтовари. Кожна виборча дільниця буде мати все для безпеки людей та дотримання протиепідемічних заходів. 

 

На вході до кожної дільниці Кривого Рогу виборцям запропонують продезінфіковану одноразову маску, індивідуальну ручку, можна буде скористатися санітайзерами з антисептичними засобами для обробки рук. 

Також на вході буде проводитися безконтактний температурний скринінг. 

 

На всіх дільницях буде нанесена спеціальна маркувальна стрічка для дотримання соціальної дистанції. 

 

Міський голова Юрій Вілкул підкреслив: «Для нас головне – безпека  наших городян, щоб люди не хвилювалися та могли спокійно скористатися своїм правом на  волевиявлення. За кошти міського бюджету придбане все необхідне, а індивідуальним засобам захисту приділили окрему увагу. 

 

Ми подбали про безпечні умови як для роботи всіх членів комісії, так і для перебування виборців на дільницях. Дрібниць для нас немає, голосування у місті має пройти безпечно".

 

У самих приміщеннях, де розташовані виборчі дільниці, буде проводитися  попередня та поточна дезінфекція: виборчих кабінок, меблів,  дверних ручок, перил.

 

Здійснюватиметься періодичне провітрювання та вологе прибирання приміщення.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: