З 1-ї години ночі на дорогах Кривого Рогу працює вся наявна спецтехніка

КОМЕНТАР
28.12.21 - 11:37

На розчищення від снігу доріг та вулиць міста виведена вся спецтехніка - 81 машина. Вони працюють у режимі «нон-стоп». Комунальники максимально сконцентрували зусилля на прибиранні під’їзних шляхів до медзакладів, дитячих садочків, зупинок громадського транспорту.

Про це заявив заступник міського голови Олександр Катриченко.

"Як і попереджали синоптики, сьогодні уночі розпочався сильний снігопад, місто до негоди було готове. Спецтехніка з 01.00 ночі виїхала на автошляхи. Допомагають у боротьбі із снігом і підприємства міста. Зараз ситуація на дорогах - стабільна. Громадський транспорт працює у штатному режимі (була припинена подача електроенергії на підстанцію обленерго №58 швидкісного трамваю, оперативно  рух  було організовано у «човниковому режимі». На цей момент, рух швидкісного відновлено", - прокоментував посадовець.

Розчищення автошляхів та тротуарів продовжують без упину.

 

«Максимально сконцентрували зусилля на прибиранні під’їзних шляхів до медзакладів, дитячих садочків, зупинок громадського транспорту та проїзду карет швидкої допомоги. Я звертаюся до власників об’єктів бізнесу, які відповідають за розчищення від снігу своїх територій Це їхня відповідальність! Також відповідальність - на управителях, які обслуговують будинки криворіжців. Прохання до власників автомобілів - не залишати свій транспорт вздовж проїжджої частини, оскільки працює снігоприбиральна техніка", - звернувся Олександр Катриченко.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: