«З Добрим серцем - в Новий Рік". Криворізьких благодійників запрошують подарувати радість особливим діткам

СОЦІУМ
04.12.19 - 11:44

«З Добрим серцем в Новий Рік-2020». З 1 грудня у Кривому Розі стартувала благодійна акція ГО «Фонд об'єднаних сердець» для діток з аутизмом і ментальними порушеннями. 

Її мета - подарувати особливим дітлахам справжнє свято дитинства.

 

Діти з аутизмом не такі як їхні однолітки, вони мають особливості, які створюють їм великі перепони у житті. У цих діток непросте дитинство, але як і всі діти, вони вміють щиро радіти і люблять подарунки.

 

"У кожного небайдужого криворіжця є можливість стати чарівником і подарувати цим «особливим» дітям новорічне диво з подаруночками", – говорить мама дитини з аутизмом, голова правління ГО «Фонд об'єднаних сердець» Наталія Пастушенко.

 

Акція триватиме до 31 грудня, буде організовано інклюзивне свято.

 

Кожен охочий може підтримати акцію в різний спосіб:

 

-   закупити солодкі новорічні подарунки для дітей;

-   зробити посильний грошовий внесок за допомогою сканування QR-коду на афіші акції або зробити пожертву на р/р організації ГО "Фонд об'єднаних сердець": «ПРИВАТБАНК»: р/р 26009053724612, МФО 304795, ЄДРПОУ 39644973. Призначення платежу: «Благодійний внесок - Подарунок від серця;

-   стати волонтером і допомогти в організації новорічного інклюзивного свята для особливої дітвори;

-   поширити інформацію про акцію серед знайомих, друзів, колег чи в соцмережі,

 

"Давайте разом вирушимо назустріч дитячій мрії, запалимо посмішки на дитячих обличчях, - закликають організатори. - Заохочуємо компанії Кривого Рогу і області приєднатися до благодійної акції та провести збір подарунків для акції "З добрим серцем в Новий рік" серед працівників. З усіх питань звертайтеся до організатора акції Наталії за тел. 096-330-24-24".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: