З розмахом. У Кривому Розі накрили банду, яка виготовляла та збувала наркотики на 11 млн грн щомісячно

КРИМІНАЛ
02.12.21 - 10:32

У Кривому Розі викрили діяльність одного з потужних угруповань, яке займалось збутом метамфетаміну та канабісу в особливо великих розмірах, а також вирощувало коноплю на замовлення.

Відомо, що у Кривому Розі місцевий мешканець створив злочинну організацію, до якої входили понад 50 осіб. Під його особистим контролем здійснювався пошук постачальників наркотичних засобів та була налагоджена схема безперебійних поставок. Отриманий товар зловмисники фасували на окремі дози в орендованих приміщеннях та збували через розгалужену мережу. Замовлення приймали цілодобово. Щомісячно реалізовували товару більше ніж на 11 млн гривень.

 

Крім того, учасники організації у спеціально придбаному будинку вирощували понад 6 300 кущів коноплі.

 

Правоохоронці провели понад 40 обшуків, вилучили автомобілі, зброю, сліп-пакети з метамфетаміном та канабісом, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та гроші.

 

Наразі 14 членів організації затримали за ст. 208 КПК України, - повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

 

Ватажку банди вже повідомили про підозру у створенні злочинної організації, незаконному придбанні, зберіганні, збуті наркотичних засобів та психотропних речовин, а також вирощуванні конопель.

 

Наразі ведеться досудове розслідування.

 

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: