За 9 місяців цього року у Кривому Розі в автопригодах загинули 24 людини

ВАЖЛИВО
04.10.19 - 10:36

З 1 жовтня в Україні розпочали комплекс профілактичних заходів з посилення контролю за безпекою дорожнього руху. Його мета — підвищення безпеки на дорогах та зниження рівня травматизму в автопригодах.

Від початку 2019 року на дорогах Кривого Рогу трапилося 1259 автопригод, з яких 484 ДТП — з потерпілими. В аваріях загинули 24 людини.

 

За останній місцяць сталися 83 ДТП з потерпілими, п'ятеро людей загинули.

 

Серед основних причин автопригод полція називає: недотримання безпечної швидкості руху, порушення правил проїзду перехресть, порушення правил маневрування, недотримання безпечної дистанції, перехід проїзної частини в невстановленому місці.

Для когось із учасників ДТП подія закінчилася матеріальними збитками, для когось тілесними ушкодженнями, для декого найціннішим — життям.

 

"Ми постійно здійснюємо моніторинг аварійно-небезпечних ділянок дороги та місць найбільшої концентрації ДТП, а також аналізуємо причини їх виникнення та нагадуємо: безпека на дорозі залежить від кожного з нас, - кажуть у патрульній поліції. - Інспектори обстежать дороги та внесуть зміни в організацію дорожнього руху. Шкільні офіцери поліції й надалі проводитимуть заняття з учнями та студентами з вивчення Правил дорожнього руху".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: