За продаж нелегальних цигарок та яблук "з рук" криворіжці сплатять штраф

СОЦІУМ
06.11.19 - 15:29

Сьогодні у трьох торговельних точках у Довгинцівському району правоохоронці вилучили 3 тисячі пачок цигарок, – повідомляє пресслужба відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

В одному місці чоловік продавав контрафактну продукцію з багажника автомобіля, в двох інших торгівля відбувалася «з рук».

 

За цими фактами склали адміністративні протоколи. За такі дії може загрожувати штраф від 1 до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і виручених грошей.

 

Крім того, на "Ринку" в Металургійному районі вилучили понад 200 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору та склали адміністративний протокол за ст. 156 КУпАП.

 

У Покровському районі, поруч з ринком "Північний", вилучили 96 кг яблук та склали 2 адміністративні протоколи за торгівлю у невстановленому місці.

 

Профілактичне відпрацювання провели поліцейські управління превентивної діяльності в Дніпропетровській області, спільно з дільничними Довгинцівського ВП.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: