За співпрацю з окупантами: ДБР затримало лідера фракції ОПЗЖ у Маріупольській міськраді Володимира Клименка

ВАЖЛИВО
14.04.22 - 12:34

Правоохоронці затримали голову фракції "Опозиційна платформа – За життя" Маріупольської міськради Володимира Клименка, якого підозрюють у співпраці з країною-агресором. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

"За оперативною інформацією, він є колишнім чоловіком ексгенерального прокурора Криму Наталії Поклонської, яка була однією з головних фігур під час анексії Криму Росією", - йдеться в повідомленні.

 

За даними ДБР, Клименко виступав за відновлення економічних зв'язків з Росією і став одним із рупорів Кремля на Донбасі. Сьогодні щодо нього в суді розглядається справа посягання на територіальну цілісність України.Крім того, напередодні військового вторгнення Росії він на своїй сторінці в Facebook закликав до повалення української влади.

 

"Співробітники ДБР знайшли зловмисника на орендованій квартирі в Одесі, куди він втік з Маріуполя. Його перевірили через поліграф і встановили ймовірну причетність до колабораційної діяльності. Наразі депутата передали Службі безпеки", – зазначили в Бюро.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: