«За закон та порядок». Криворізька молодь провела марш-мітинг проти бездіяльності поліції

ПОДІЯ
05.07.19 - 11:25

Учора криворізький підрозділ «Правої Молоді» та осередок руху «Традиція і порядок» провели марш-мітинг проти бездіяльності поліції.

Учасники маршу пройшлися від 95-го кварталу до будівлі полку патрульної поліції у Кривому Розі.

«Цей марш присвячений протесту проти бездіяльності поліції. Мова йде про закриття наливайок, продажу контрафактних цигарок, наркотиків, порушення поліцією внутрішніх і конституційних законів та інших норм законодавства України», – розповів про основну мету мітингу керівник організації «Права Молодь-Кривий Ріг» Владислав Сафонов.

 

Владислав наводить один із фактів безрезультатної спроби закрити точку з продажу контрабандних цигарок.

«Ми робимо спроби зачинити контрабандні точки. На жаль, коли приїжджає поліція, вона показує свою цілковиту бездіяльність. У нас є відеозаписи, де поліція затримує нас, коли ми закриваємо такі точки, або просто не вилучає товар, і цей бізнес продовжує розростатися по всьому місту», – обурюється керівник «Правої Молоді-Кривий Ріг».

 

Усі вимоги активісти виклали безпосередньо представникам патрульної поліції. Одна з них – створення круглого столу за участі громадських організацій та міських осередків політичних партій. Правоохоронці заявили, що не проти такої співпраці.

«Я за те, щоб був круглий стіл, насамперед хочу, щоб у місті була налагоджена співпраця між поліцією та громадськими діячами для боротьби з нарготоргівлею, продажем контрафактного алкоголю. Це наше першочергове завдання – для поліції і для громади», – зауважив в.о командира міського полку патрульної поліції Дмитро Шпаковський.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: