Загибель тренера і трьох дітей: 2 і 3 листопада в Інгулецькому районі оголошені днями жалоби

ЖАЛОБА
01.11.21 - 16:47

2 і 3 листопада в Інгулецькому районі оголошені днями жалоби через загибель тренера та трьох вихованців ДЮСШ №2 у моторошній аварії на Кіровоградщині. 

"Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих у страшній аварії тренера-викладача Дитячо-юнацької спортивної школи №2 Руслана Тодорашка та трьох спортсменів-вихованців. Життя наших інгульчан обірвалося в ніч на 1 листопада на автодорозі Н-23 «Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя», поблизу с. Новошевченкове Кропивницького району, в результаті зіткнення з вантажним автомобілем", - йдеться на сторінці Інгулецького райвиконкому. 

 

Згідно з розпорядженням голови Інгулецької райради, 2 і 3 листопада в районі оголошені днями жалоби. Вічна й світла пам’ять…

 

Як ми писали, 1 листопада о 01:05 на автодорозі Н-23 «Кропивницький - Кривий Ріг - Запоріжжя» поблизу с. Новошевченкове авто «KIA Sportage» зіткнулося з вантажівкою «Renault Magnum». Як повідомили в поліції області, водій автомобіля КІА Sportage під час обгону вантажівки, яка pухалася попеpеду, виїхав на зустрічну смугу і там зіткнувся з фурою Renault. Від удару, КІА перевернулася на дах. В жахливій автотрощі загинули четверо криворіжців: спортсмени 16-річний Данило Перець, 12-річна Анастасія Улітко, 11-річний Артем Куропятник та їхній 46-річний тренер Руслан Тодорашко. Вони поверталися з чемпіонату України, який відбувся у Вінниці.

 

Подробиці аварії та коментар водія фури ми повідомляли тут.

 

Глибокі співчуття рідним загиблих висловило керівництво міста:

"Секретар міської ради - в.о. міського голови Юрій Вілкул, Криворізька міська рада та її виконком висловлюють глибоке співчуття  родинам загиблих юних криворізьких спортсменів, вихованців відділення кіокушин-карате Дитячо-юнацької спортивної школи №2 Анастасії Улітко, Артема Куроп’ятника, Данила Перця та їхнього тренера Руслана Тодорашка. Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним, поділяємо гіркий біль утрати".

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: