Зараз у Києві триває національний відбір на "Ігри нескорених". Уболівайте за криворіжців!

СПОРТ
14.09.19 - 14:46

Сьогодні у Києві розпочався фінальний відбір кандидатів у національну збірну "Ігор нескорених"  - міжнародних змагань для ветеранів, поранених у ході бойових дій. Серед учасників – криворіжці.

 

У відборі беруть участь військовослужбовці стрілецького батальйону Криворізької бригади підполковник Юрій Ізрайлов та сержант за контрактом Анатолій Балануца, ветерани 40-го батальйону "Кривбас" Василь Стуженко та Сергій Гордєєв.

 

Бійці "Кривбасу" Василь Стуженко та Сергій Гордєєв уже брали участь у змаганнях минулих років. І навіть літали до австралійського Сіднею підтримати українських учасників.

Гвардійці беруть участь вперше. Вони розповіли про свою мотивацію до змагань нескорених. 

 

Напередодні відбору, своїх земляків - криворізьких "інвіктусів" - і всіх учасників змагань привітав і підтримав Президент України Володимир Зеленський.

 

Сьогодні з 10:00 і до16:00 триватимуть змагання на трьох локаціях:

стадіон "Піонер" – легка атлетика (біг, стрибки в довжину, штовхання ядра, біг на візках), стрільба з лука, пауерліфтинг, веслування на тренажерах;

басейн ЦСК ЗСУ – плавання;

відрізок вул. Туполєва 3-12 (біля виїзду з стадіону "Піонер") – велоспорт на шосе (заїзди на спортивних та лежачих велосипедах).

О 18:00 розпочнеться церемонія нагородження учасників.

 

Для гостей на стадіоні діє декілька спортивно-розважальних майданчиків та фудзона.

 

Як ми писали, основний турнір «Ігри Нескорених-2020» вп‘яте пройде 9-16 травня 2020 року у Гаазі, Нідерланди. У цих змаганнях беруть участь 19 країн: Україна, Афганістан, Австралія, Бельгія (вперше), Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Великобританія та США.

 

Уболівайте за своїх! Наші - кращі!

 

 

Фото Миколи Колесника та в/ч 3011.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: