Зарізав через ревнощі? У Кривому Розі затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

КРИМІНАЛ
04.02.20 - 17:29

Як ми писали, сьогодні біля покинутої будівлі у Покровському районі (біля ПНД) знайшли труп чоловіка. На вигляд померлому - близько 40 років. Пізніше правоохоронці заявили, що вже затримали підозрюваного у вбивстві. Про це  нашим журналістам розповіли у Покровському відділенні поліції.

«Знайшли тіло чоловіка з численними ножовими пораненнями. Під час оперативно-розшукових заходів співробітники Покровського відділення поліції встановили, що 3 лютого близько 22.00 – 23.00 в одному з помешкань, розташованому неподалік від місця злочину, у компанії двох чоловіків та жінки під час зловживання алкогольними напоями виник конфлікт. Розгнівавшись, один чоловік завдав іншому ножових поранень", – прокоментував нашим журналістам начальник райвідділку Олег Кваско.

 

За його словами, конфлікт виник на ґрунті ревнощів до жінки.

 

«Після смерті потерпілого зловмисник уночі відніс його тіло до покинутого будинку. На тепер його затримали, порушили кримінальну справу за ст. 115 «Умисне вбивство».

Покарання за цією статтею – від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі. Підозрюваний був раніше судимий за скоєння злочинів майнового характеру та наркотики», – додав Олег Кваско.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: