Засніжило-замело. Дороги Дніпропетровщини розчищають 93 одиниці техніки та 132 дорожники

ВАЖЛИВО
12.02.21 - 15:18

Через значне погіршення погодних умов, на території Дніпропетровської області дорожні служби працюють в цілодобовому режимі, - запевняє обласна Служба автомобільних доріг.

Станом на 14:00, спецтехніка працює на всіх автошляхах державного значення. Задіяні майже 93 одиниці техніки та 132 дорожники - очищують покриття та обробляють протиожеледною сумішшю. На завантаженні посипкових матеріалів задіяний 21 навантажувач.

 

Траси проїзні. Якщо під час руху дорогами державного значення вас спіткали проблеми, телефонуйте на «Гарячу лінію» Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області або надішліть свою геолокацію за допомогою Telegram або Viber: 095-009-70-90, (056)744-68-16. Дзвінки приймають цілодобово.

 

"За рішенням обласної комісії з надзвичайних ситуацій, у разі зниження температури до -10 °C, будуть розгорнуті стаціонарні пункти обігріву. Вони будуть забезпечені продуктами харчування, одноразовим посудом, паливом та іншими предметами першої необхідності. Найближчі медичні заклади до цих пунктів обігріву готові надавати необхідну медичну допомогу постраждалим від несприятливих погодних умов", - зазначають в ДніпроОДА.

 

Інформація про місцями відстою транспорта та об’єкти дорожнього сервісу на автодорогах Дніпропетровської області - тут.

Де саме їх можна знайти на Google мапі - тут.

Телефони диспетчерів Служб автодоріг по всіх областях - тут.

 

Водіїв просять бути уважними, дотримуватись правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважати роботі спецтехніки.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: