Заступник командира криворізької бригади здобув золото на тенісному турнірі для бійців АТО

ВІЙСЬКОВІ
30.06.20 - 15:20

27 червня у Кривому Розі відбувся відкритий турнір з настільного тенісу серед учасників АТО та ООС, які отримали поранення. Головний суддя змагань Олександр Зайцев повідомив, що участь у них взяли 32 спортсмени.

За регламентом, учасників поділили на дві групи: до складу першої увійшли ті, хто має проблеми з руховим апаратом та пересувається на візку, інші увійшли до другої.

 

Більшість бійців прийшли із родинами, які підтримували їх. 8-річний Іван Пискун, разом зі старшим братом, хвилюється за свого батька, бо суперник у нього - Василь Стуженко. Як з’ясувалося, підтримка синів не була зайвою – Олександр Пискун виборов 1 місце у цьому турнірі.

 

"Тенісом займався давно, але спорту приділяю увагу, – поділився Олександр Пискун. - Хоча після поранення не настільки, як раніше".

 

Олександр Пискун – заступник командира бригади Криворізької військової частини № 3011, у зоні військових дій перебував з 22 червня 2014-го року, 23 липня потрапив у полон до терористів. Звільнили його 25 липня, важкопораненого ґвинтокрилом доправили до лікарні ім. Мечникова. Наразі Олександр Пискун продовжує виконувати військовий обов’язок у в/ч імені Петра Калнишевського. Дмитро та Іван привітали батька із перемогою. Олександр Пискун каже, що для нього головне – перемоги дітей. Обидва хлопця займаються плаванням та мають нагороди. У свою чергу, Іван обіцяє свою наступну перемогу присвятити батькові.

 

Чемпіоном у другій групі став Артур Молчанов. Усі переможці отримали пам’ятні нагороди. Крім цього, кожному учаснику вручили сувеніри та подарунки.

 

За словами організаторів, незабаром планують ініціювати подібні Всеукраїнські змагання серед колишніх військових. Таку ідею підтримує Василь Стуженко, учасник цього турніру, який представлятиме Україну у наступних іграх Нескорених у трьох видах спорту: стрільба з луку, легка атлетика та плавання.

Джерело - Суспільне.Медіа.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: