Затримали ще одного учасника масштабного наркосиндикату, який збував наркотики у Кривому Розі

КРИМІНАЛ
10.12.21 - 11:08

На Дніпропетровщині затримали ще одного учасника масштабного наркосиндикату. Чоловіку повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Наразі повідомлено про підозру 17 особам, з яких 15 особам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 

Нагадаємо, у серпні 2021 року поліцейські провели перший етап спецоперації та виявили плантації конопель. Зловмисники збудували теплицю на 6 секцій загальною площею 2700 квадратних метрів та обладнали її спеціальною системою поливу. Земельна ділянка була оформлена на одного з учасників. Тоді правоохоронці затримали одну особу, вилучили понад 10 тисяч кущів конопель і готову до збуту продукцію на 130 мільйонів гривень.

 

Як ми писали, 30 листопада оперативники ліквідували діяльність наркосиндикату - затримали 14 осіб, які займалися вирощуванням конопель у промислових масштабах для подальшого збуту «товару» на території Кривого Рогу. Крім того, займалися збутом метамфетаміну. До спецоперації було залучено 200 правоохоронців – оперативників управління стратегічних розслідувань, слідчих, бійців спецпідрозділу КОРД та ДСР.

 

Було проведено 43 обшуки та вилучено наркотичні і психотропні речовини, зброю, набої, гроші, автомобілі, спецобладнання для виявлення та нейтралізації засобів стеження. Загальна вартість вилученого майна становить понад 10 млн грн, - повідомляють в обласній поліції.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: