Затримки не буде? У мерії заявили про готовність Кривого Рогу до опалювального сезону

ВАЖЛИВО
09.10.19 - 12:03

Опалювальний сезон у Кривому Розі готові розпочати, щойно за вікном три дні поспіль буде не тепліше 8-ми градусів. Про це повідомили у мерії. Там наголошують: усі підприємства матимуть номінації від Нафтогазу.

«Технічно ми готові до початку опалювального сезону. Комунальне підприємство «Криворіжтепломережа» уклало необхідні договори з НАК «Нафтогаз України», і ми чекаємо на отримання лімітів. Жодних питань, пов’язаних із початком опалювального сезону, сьогодні не маємо. Що стосується державного підприємства "Криворізька теплоцентраль", ми отримали також підтвердження з НАК «Нафтогаз України» і від самої ТЦ, що не будемо мати в цьому році проблем із початком опалювального сезону для споживачів, які отримують тепло від неї», – зазначив заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

Він також наголосив, що всі зобов’язання для отримання номінацій або лімітів на газ і своєчасного початку опалювального сезону ДП «Криворіжтеплоцентраль» виконало.

 

Найближчими днями там очікують на підтвердження про отримання номінацій і дозвіл на початок опалювального сезону.

 

«Щойно середньодобова температура перетне необхідну межу, для всіх споживачів Кривого Рогу, включаючи бюджетну сферу, дитячі садочки, школи, лікарні, побутових споживачів, своєчасно почнеться опалювальний сезон. Питання заборгованості й на сьогодні є достатньо актуальним. Більше 800 мільйонів гривень заборгували виключно мешканці нашого міста, натомість бюджетна сфера та бізнес сьогодні заборгованості за послуги тепла не мають», – додав Олександр Катриченко.

 

На підприємствах уже проведені всі необхідні гідравлічні випробування. Завершують також налагодження окремих невеличких ділянок магістральних трубопроводів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: