Завершать за пів року. У Кривому Розі ремонтують Гданцівський міст

БЛАГОУСТРІЙ
28.04.21 - 14:26

У Кривому Розі тривають капітальні ремонтні роботи на Гданцівському мосту, у Центрально-Міському районі на вул. Старовокзальній. 

На якому етапі ремонт та що у планах – розповів нашим журналістам Дмитро Міщук - директор будівельної компанії «Аркада Буд Холдинг", генпідрядника з капітального ремонту мосту через річку Інгулець.  

 

«З 2016 року міст визнали аварійним. На сьогодні йому до 100 років, і за цей час не було жодного капітального ремонту. На даний момент ми вже приступили до демонтажу асфальтного покриття та плити гідроізоляції. Після завершення цих робіт викликатимемо технічний нагляд, аби оцінити стан плит перекриття», - повідомив Дмитро Міщук.

 

За його словами, також ремонтуватимуть тротуари, освітлення, зроблять нове огородження та світлоповертаючі відбійники, прочищатимуть та фарбуватимуть прогонні балки, посилюватимуть конструкцію хвилерізів до належного стану.

 

Навантаження на цей міст досить велике – як пішохідне, так і автомобільне, оскільки він з’єднує два райони Кривого Рогу і відкриває доступ до основних інфраструктурних об’єктів, дитячих садочків. Тож для місцевих мешканців цей ремонт був довгоочікуваним і бажаним. 

 

Капремонт мосту розпочався 9-го квітня. За словами директора компанії генпідрядника, на сьогодні вже виконално близько 10-12% запланованих робіт, зокрема демонтаж. За графіком, ремонт мають завершити через пів року.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: