Заяви криворіжців на компенсацію оплати послуг ЖКГ у 2022 році прийматимуть по закінченні опалювального сезону 

КОМЕНТАР
17.01.22 - 12:23

Рік від року кількість отримувачів компенсації на оплату послуг ЖКГ (1000 грн) у Кривому Розі збільшується - у 2021 році вона зросла майже на 14 тисяч, порівняно з 2020-м роком. Попри складну економічну ситуацію в країні та місті, такий вид допомоги містянам передбачено і на 2022-й рік.

Порядок надання часткової компенсації суттєво не змінився, хоча зміни у чинному законодавстві України вимагають його корегування. Головне, що категорії громадян, які мало право на отримання допомоги, його не втратили.

 

Нагадаємо, подати заяву на отримання допомоги можна поштою або електронною поштою, за наявності електронного підпису. Це допоможе зекономити час криворіжців та скоротити черги.

 

Зважаючи на ряд чинників, прийом заяв на оформлення часткової компенсації вартості послуг тепло - і водопостачання, управління багатоквартирного будинку розпочнеться наприкінці опалювального сезону та триватиме до 1 грудня 2022-го року.

 

У департаменті соціальної політики нагадують, що компенсація надається один раз на одне домогосподарство, незалежно від кількості зареєстрованих у приміщенні громадян, які мають право на таку компенсацію, на один вид послуги. Отримати її мають право понад 20 категорій криворіжців.

Допомогу, хоч і трохи пізніше, але обов'язково отримають усі криворіжці, які подадуть заяву (за умови, що вони мають на неї право), - запевняють на офіційному сайті виконкому міськради.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: