Зеленський: "Ми тиснемо щосили, але окупанти мають у 20 разів більше техніки, ніж українські бійці"

ПРЯМА МОВА
24.05.22 - 10:06

Президент Зеленський заявив, що російські окупанти мають у 20 разів більше техніки, ніж українські військовослужбовці. За його словами, Збройним силам України потрібна потужна зброя, щоб запобігти загибелі сотень тисяч людей.

Глава держави під час розмови в Українському домі у Давосі наголосив, що Україна, як і раніше, потребує великої кількості озброєння. 

 

"Ми будемо тиснути, наскільки це можливо, але якщо у нас буде відповідна зброя. І зброя тут не ефемерне поняття і просто ідея постійно говорити про зброю. Нам потрібна потужна зброя, яка дасть змогу не втрачати стільки людей. Тому що зараз люди борються проти техніки", – сказав президент.

Президент зазначив, що зараз на сході України співвідношення зброї у ЗСУ та окупантів становить 1:20. 

 

"Нам не вистачає техніки, тому що ми боремося проти великої за розміром держави та великої за розміром армії. У них у 20 разів більше техніки! У 20 разів! Зараз на Донбасі 1:20. Тільки уявіть собі, які міцні у нас воїни. Я не хочу, щоб гинули сотні тисяч людей, тому потрібна потужна техніка, яка може боротися на великій відстані", – зазначив Зеленський.

 

Джерело - Обозреватель.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: