Згвалтував і задушив? У Дніпрі поліція затримала підозрюваного у вбивстві 11-річного хлопчика

КРИМІНАЛ
19.05.20 - 12:36

У Дніпрі взяли під варту чоловіка, підозрюваного у вбивстві 11-річного хлопчика, - повідомляє обласна поліція. - За вчинення умисного вбивства малолітньої дитини поліцейські вручили повідомлення про підозру 59-річному чоловіку.

Уночі 17 травня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 11-річного хлопця, який пішов з дому на прогулянку та не повернувся.

 

"Бабуся дитини повідомила, що близько 19:00 йому телефонували, і він сказав, що йде додому через територію лікарні, що на вулиці Бехтєрєва, але о 20:00 телефон хлопчика вже не відповідав, - повідомляють подробиці у місцевому виданні za.in.ua. - З’ясувалося, що хлопчика бачили вдень на зупинці «Ксеніївка» з невідомим чоловіком. Камери відеоспостереження це зафіксували.

 

Патрульний екіпаж обстежив територію лікарні і покинуту будівлю поряд, там виявили безхатька. Той повідомив, що чув дитячий голос. Неподалік правоохоронці побачили саморобне помешкання, в якому лежав невідомий. На обличчі чоловіка побачили кров, а на його ліжку - купу одягу. Коли поліцейські його розгорнули, то виявили оголене тіло дитини без ознак життя. Затримували чоловіка з застосування фізичної сили. Спочатку він усе заперечував, та потім зізнався, що зґвалтував і задушив хлопчика".

 

Слідчі Самарського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримали. 18 травня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Досудове розслідування триває, - кажуть у поліції.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: