Життєрадісні, сповнені надій, душевні педагоги: спогади про жінок, загиблих у ДТП

ЕКСКЛЮЗИВНО
09.01.20 - 15:26

Доброзичливі, життєрадісні, сповнені надій жінки, висококваліфіковані педагоги. Так відгукуються колеги про двох криворожанок, життя яких обірвались учора ввечері у ДТП.

Як ми повідомляли, близько 20.00 на вул Каткова в Інгульці водійка Audi збила на смерть двох жінок, які прямували пішохідним переходом. Кермувальниця втекла з місця ДТП.

 

"Правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля була місцева мешканка 1988 року народження. Ми маємо підтверджену інформацію, що саме вона керувала машиною. Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди вона залишила авто. Загиблі – жінки 47-ми та 57-ми років. Вони переходили дорогу пішохідним переходом, після удару від отриманих травм померли на місці. Згодом водійку авто затримали. Вона була нетвереза. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч.3 ст. 286 ККУ), - прокоментувала резонансне ДТП у Кривому Розі прессекретарка обласної поліції Ганна Старчевська.

 

Наші журналісти вирушили на місце пригоди та місця роботи жінок, чиї життя так безжально обірвала доля у 47 та 57 років. Обидві вони були педагогами.

 

"Гірка звістка сколихнула наш колектив - новина про трагічну загибель Валентини Скірко. Валентина Миколаївна працювала в нашій школі більше 18 років. Вона - Учитель з великої літери, висококваліфікований педагог, постійна учасниця творчих конкурсів. Активна й життєрадісна людина. Нещодавно саме здолала важку хворобу і покладала надії на майбутнє. Валентина Миколаївна має сина, який захищав наші кордони на Донбасі. Вона була така сповнена життя! Батьки дітей її дуже поважають, ми всі її шанували як педагога і як порядну й добру людину", - згадує загиблу колегу заступниця директора з навчально-виховної роботи КЗШ №59 Валентина Нікітюк.

 

Завітали наші журналісти і до Криворізької музичної школи №7, де викладала друга жінка - Маргарита Чабанюк. 

 

"Маргарита Чабанюк у нашій школі працювала більше 35 років. Це була доброзичлива людина, яка вміла легко знаходити з контакт з дітками. Викладала по класу домри і гітари. Була сімейною, неконфліктною людиною, у колективі її любили й поважали. Тільки світлі спогади залишилися по ній. Чомусь так несправедливо влаштовано, що так рано забирають лише добрих людей", - розповідає Вікторія Максименко, заступниця директора Криворізької музичної школи №7.

 

"Я йшов після роботи ввечері, машину якраз ставив на стоянку, проходив повз і побачив, що на дорозі стоїть темна Ауді. У машини було розбите лобове скло з правого боку і права фара", - згадує той моторошний вечір Микола Говорушко, місцевий мешканець.

 

Найближчим часом затриманій кермувальниці оберуть міру запобіжного заходу.

 

Якщо її вину доведуть, зловмисниці загрожує від 5-ти до 10-ти років позбавлення волі.

 

Редакція ТРК "Рудана" висловлює глибокі співчуття рідним загиблих.

 

Детальніше про ДТП - у нашому сюжеті сьогодні у програмі "Цей день".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: