Жив із трупами в квартирі. У Києві 16-річний хлопець зарізав батьків і маленького братика

РЕЗОНАНС
27.04.21 - 10:57

У Києві на вулиці Ревуцького 16-річний юнак убив своїх батьків та 8-річного братика. Після вчиненого, він ще кілька днів жив у квартирі із тілами закатованих, - повідомляє поліція Києва. 

Хлопець завдав власним батькам та 8-річному брату численних ножових поранень, від яких вони загинули на місці.

 

До столичної поліції звернулась родичка загиблих. Вона повідомила, що близько трьох днів не виходить на зв’язок її син, який разом із дружиною та дітьми проживає на вулиці Ревуцького. 

 

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, правоохоронці поспілкувались із заявницею та сусідами, після чого прийняли рішення про залучення працівників ДСНС для аварійного відкриття дверей: «Потрапивши до квартири, ми виявили тіла власників помешкання та їх малолітнього сина зі слідами насильницької смерті. Усі троє – місцеві мешканці 1971, 1979 та 2012 років народження. Після проведення комплексу оперативно-пошукових заходів, ми встановили, що до скоєння тяжкого злочину причетний старший син потерпілих. На розшук зловмисника по тривозі був піднятий увесь особовий склад Дарницького управління поліції. Підлітка затримали. При собі він мав ніж, який було вилучено та направлено для проведення відповідної експертизи».

 

З’ясувалось, що хлопець під час чергового конфлікту з батьками спочатку смертельно поранив батька та матір, а потім так само вбив і маленького брата. Після убивства, юнак ще декілька днів перебував у квартирі поруч із загиблими, а коли батьків почали розшукувати родичі, утік.

 

"Найближчим часом йому повідомлять про підозру та суд обере запобіжний захід. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі», - додав керівник столичного главку.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: