Знаменитості, яким можна написати й отримати відповідь

ЦІКАВО
18.02.19 - 14:14

У світі, де панує ера Instagram, щоби дотягнутися до зірки, досить пари кліків. Але сьогодні ще є знаменитості, які, окрім лайків цінують справжні паперові листи від шанувальників. І якщо ви теж поціновувач листування, пропонуємо підказку від ТСН, аби ви точно знали, від кого із селебріті можна дочекатися відповіді.

Неймовірно, але факт: найвідповідальнішою в плані листування є англійська королева Єлизавета II. Раніше вона сама переглядала всю кореспонденцію, що надходить на адресу Букінгемського палацу. Останнім часом за неї це роблять помічники, читаючи листа вголос. Королева каже, що відповісти тому чи іншому адресатові, помічники складають текст листа, а Єлизавета II власноручно їх підписує.

 

   

Якщо ви надумаєте написати королеві, до неї краще всього звертатися Madam, не варто ставити їй запитання про особисте життя й життя її родини, а відправляти листа варто за адресою: Her majesty's The Qween, Buckingham Palace London, SW1A 1AA.

Кажуть, за часів свого правління Єлизавета II відповіла майже на чотири мільйони послань, причому її адресати живуть не тільки в Британії, а й в інших країнах світу.

 

 

 

***

Арнольд Шварценеггер відповідає на листи шанувальників вибірково. Якщо кореспондент просто попросить автограф, його послання, швидше за все, залишиться без відповіді. Якщо ж він розповість про випадок зі свого життя, який торкнеться якоїсь струни в душі «залізного Арні», то отримає не тільки автограф, але і відповідь. Відома історія, коли один із фанатів у листі розповів Шварценеггеру зворушливий випадок про те, як повів свого хворого батька на прем’єру фільму «Термінатор. Генезис». Чоловік був прихильником фільмів про робота-термінатора, вони із сином дивилися всі попередні серії, але, захворівши, він перестав сприймати навколишній світ і повністю поринув у себе. Яка ж була радість сина, який, прийшовши з батьком у кінотеатр, уперше побачив, як той знову реагує на те, що відбувається на екрані й усміхається.

 

 

Шварценеггер відповів на послання, щоправда, його лист був адресований не стільки синові, скільки батькові. «Я радий, — написав він, — що дурна посмішка мого героя у фільмі змусила вас усміхнутися. Сподіваюся, ви знайдете радість життя завдяки своєму дивовижному синові, якого виховали гідним у всіх стосунках людиною».

 

 

***

Відповідає на листи, які відправляють йому, і володар двох «Оскарів» Том Генкс. Багато років тому, коли Тому виповнилося вісімнадцять років, він і сам звертався до знаменитого режисера Джорджа Роя Гілла — у листі хлопець запевняв, що талановитий, і просив допомогти йому стати актором. Гілл Тому не відповів, і Генкс досі пам’ятає, з яким нетерпінням заглядав у поштову скриньку, і як засмутився, коли зрозумів, що лист не прийде.

 

 

Саме з цієї причини сьогодні актор намагається відповідати всім, хто до нього звертається. Так, одна з його прихильниць отримала від зірки не тільки автограф, але і його фотографію, на якій він зображений із її портретом у руках.

 

 

***

Серйозно ставиться до листів своїх шанувальників і Кіра Найтлі. Вона не тільки відповідає на них, але й робить це оперативно.

 

 

Дуже показова в цьому сенсі історія англійського програміста Тома Гейса, який попросив актрису розписатися на фотографії, яку він їй відіслав. Лист від Найтлі прийшов за чотири дні — актриса надіслала його з кур’єром. У конверті Том знайшов фотографію Кіри з автографом, яка була гарнішаю й більшою за ту, яку він відправив їй, лист на дванадцяти (!) сторінках пахнув лавандою. У ньому Найтлі розповіла, що лист Гейса став «світлою плямою її дня», розповіла про своє дитинство, літні подорожі, поїздки до мами в Шотландію й улюблені моменти у фільмах, у яких вона знімалася, а наостанок назвала його «дивним». Кіра також надіслала незнаному програмісту свою електронну адресу, номери мобільних телефонів і двадцять чистих аркушів паперу, на яких попросила написати їй відповідь.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: